Lutfi Haziri, kryetari aktual i komunës së Gjilanit ka disa vite që është i martuar me këngëtaren Myrvete Bajrami,

Ata tashmë kanë edhe 4 fëmijë, por ajo që gjithmonë bie në syrin e mediave janë vajzat e Lutfiut, të cilat shquhen për linjat trupore perfekte dhe pamjen seksuale që kanë.

Ato janë tejet aktive në rrjetet më të frekuentuara sociale, që publikojnë imazhe të llojllojshme joshese duke mos munguar edhe ato shum provokuese.

Në imazhin e përzgjedhur është Mika me vajzën e saj Këngën të cilat duken shumë joshëse madje mund të themi se bukurinë e ka trashëguar nga e ëma, të cilat ngjasojnë po aq shumë.

FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *