Aktorja Rose McGowan ishte ndër të parët që akuzonte ish-shefin e “Miramax”, Harvey Weinstein për abuzim seksual, dhe më vonë shantazh dhe shkatërrim të karrierës.Tani ajo është ndër të parët që ndjen dhe pasojat për fjalimin e saj publik kundër regjisorit hollivudian.Aktorja është një nga pjesëmarrësit më të zhurmshme të lëvizjes “Time’s Up” dhe është detyruar të shesë shtëpinë për të financuar betejën ligjore kundër producentit Weinstein…Shtyppni ne rekkk lammenme poshte dhe pas 5 sekondave ju hapet video e saj duke u…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *