Ajo është modele, edhe pse në moshën 39-vjeçare, por me linja trupore që nuk i tregojnë aspak vitet mbi shpinën e saj.

Marika Fruscio, e lindur në Milano, ka treguar së fundi se për të qenë e bukur…lodhet shumë.

Lodhja i vjen nga stërvitja thuajse e përditshme në palestër, nga ku ka shkrepur edhe fotot më të fundit për t’ua treguar fansave të saj.

Por, vetëm pak ditë më parë ajo ka zbuluar edhe një sekret për fansat që e ndjekin në rrjetin Instagram. Po bën një tatuazh në pjesën e përparme të trupit, mbi gjoks.

Se çfarë përmban tatuja, kjo ende nuk dihet. Ndoshta do të na e bëjë të ditur në ditët në vazhdim…Shtyppni ne rekkk lammenme poshte dhe pas 5 sekondave ju hapen fotot e saj me pozat e saj me te nxehta gjysem cullak(KUJDES PAMJE PER TE RRITUR):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *