Kjo histori është bërë virale! Mesa duket një mama e kujdesshme vendosi t’i lërë një postim djalit të saj, përpara takimit që do kishte ai me një vajzë.
E shqetësuar se ai do bënte seks të pambrojtur, mamaja i la një prezervativ.

“E di që je rritur tani dhe unë jam krenare për ty. Kur të vijë Ashley sonte, nëse gjërat bëhen serioze, sigurohu që të jesh i mbrojtur. Përdor këtë,”shkruante ajo.

Nuk është kjo arsyeja përse rrjeti po qesh me këtë mama.

Sipas tyre, ajo e ka gozhduar prezervativin.

E në këtë mënyrë, i ka bërë vrima, duke e bërë të papërdorshëm.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *