Performanca seksuale nuk është e lidhur vetëm e gjendjen tonë emocionale apo të partnerit, por lidhet shumë edhe me mënyrën se si ushqehemi.
Mishi

Mishi i kuq është gjithashtu ushqim që mund të ndihmojë rritjen e epshit, vecanërisht tek meshukjt më të vjetër.

Farat e thata

Farat e kungullit dhe të lulediellit konsiderohen burim i rritjes së zinkut në trup dhe ndihmojne për të përmërmirësuar shëndetin seksual dhe për të rritur nivelet e testosteronit.

Kakao

Kakaoja është e pasur me antioksidantë të fuqishëm që ndihmojnë punën e zemrës dhe ulin kolesterolin në gjak. Kakao rrit nivelet e dopaminës duke shtuar dëshirën seksuale.

Bananet

Burim i vitaminave B, bananet ndihmojnë në rritjen e energjisë dhe uljen e nivelit të stresit. Banania përmirëson qarkullimin e gjakut dhe rrit dëshirën seksuale.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *