Shoferi i paemëruar që po voziste në një zonë të Londrës, ka filmuar një grua të zhveshur që ishte shtrirë poshtë autobusit, ndërsa qeshte dhe përshëndeste të pranishmit.
Në këtë formë ajo bllokoi trafikun, teksa refuzonte të largohej.
“Për çdo javë vepron në këtë mënyrë, kësaj radhe i paska hequr edhe rrobat” dëgjohet dukë thënë shoferi.SHIKO VIDEON e dytë:

Madje, ai ka shtuar se janë vet qytetarët që duhet ta largojnë, sepse kurrë nuk intervenojnë policët.
Ende nuk është bërë e ditur, nëse është me të meta mendore, apo thjeshtë dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *