Vrasja e 21-vjeçares studente të drejtësisë, Ariela Murati ka tronditur mbarë opinionin publik dhe ka ngjallur shumë debat edhe në rrjetet sociale.
Gazetari Genti Minga ka mbetur i befasuar nga komentet të cilat ai i cilëson si të tmerrshme nga djemtë por edhe vajzat që justifikojnë autorin e vrasjes dhe e “përgëzojnë” madje, siç shkruan ai.

FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *