E takoi nëpërmjet një agjencie interneti dhe sapo kuptoi se ishte miliarder vendosi të martohej me të, por pas tre vitesh, një 24-vjeçare ka zbuluar të vërtetën tronditëse.Ajo zbuloi se 68-vjeçari më të cilin ishte martuar ishte në fakt gjyshi i saj biologjik.Sipas mediave amerikane, çifti nga Florida ka marrë vesh rastësisht se janë një familje.
Doli që babai i saj ishte djali më i madh i bashkëshortit të saj të tanishëm nga martesa e parë.Çifti u takua përmes një agjencie interneti. Edhe pse ata zbuluan një të vërtetë të tronditëse, vendosën të qëndronin së bashku dhe të mos divorcoheshin.Per me shume shikoni videon ne reklamen/linkun ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *