Italiania Emma Morano ishte njeriu i fundit që përjetoi shekullin e 20-të nga dita e parë deri në ditën e fundit dhe madje edhe më shumë. Sekreti i një jete të shëndetshme ishte siç tha vetë ajo jeta pa shqetësim nga burrat.
Ajo jetoi 117 vjet, mbijetoi dy luftëra botërore. Emma Morano jetoi nga 1899 deri më 2017, shumica e kohës në Verbania, jo larg nga Milano.Per me shume shikoni videon ne reklamen/linkun ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *