Rrëfehet vajza që është në lidhje më një burrë të martuar: I dashuri i im i martuar është si drogë, por kam frik se dashuria më të do të përfundoj në lot.

Fillova të bëja seks të vërtet me njeriun e martuar duke besuar se ai ishte i lirë.

Dashuria ishte e mrekullueshme dhe vazhdon të jetë, por unë me të kam rënë në grackë të thellë nga koha kur ai përfundimisht pranoi se është i martuar.

Rrëfimi

Unë jam 24 vjeç dhe i dashuri im është 34 vjeç.

Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte partneri im.

Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm.

Kur a pashë atë, befasisht gjithçka dhe të gjithë të tjerët u larguan nga mendja e ime, përfshirë edhe të dashurin tim.

Ai më pa se unë po shikoja atë derisa po ecja. Kështu, ai erdhi tek unë, më shtrëngoi dorën dhe më tregoi emrin e tij.

Pasi shkova në shtëpi, menjëherë ia dërgova ftesën për miqësi në facebook dhe ai më pranoi.

Por ne nuk komunikuam asgjë, sepse atëherë unë kisha një person tjetër që isha në lidhje.

Pas katër viteve, kur marrëdhënia ime me partnerin tim ishte thellësisht e pakënaqur dhe dëshiroja t’i jepja fund dashurisë më të, papritmas më erdhi një tekst në facebook.

Ai ishte personi që në dasmë ma shtrëngoi dorën, i cili më shkroi se kishte ardhur në dasmë vetëm për të më parë mua.

Isha e befasuar, por nuk mendova shumë për këtë derisa më në fund e ndërpreva lidhjen më ish të dashurin. Pastaj fillova të flisja me këtë djalë çdo ditë.

Ai arriti të më bind që një natë të dal më të.

Ne e puthëm atë mbrëmje teksa ai më rrëzoi në shtrat. Kurse, natën e dytë bëmë marrëdhënie seksuale.

Seksi ishte i mrekullueshëm, por ai u mërzit dhe u nxitua duke e nxjerr penisin jashtë.

Por, pas kësaj marrëdhënie, ai nuk më kontaktoi më në facebook për një javë të tërë. Unë fillova të mendoj se ai nuk po më donte më.

I shkrova për të pyetur se cili ishte problemi.

Ai më tregoi se ishte i martuar, por që ishte dashuruar me mua në shikim të parë.

Unë që atëherë nuk mund të ndërpres dot lidhjen më atë edhe pse është i martuar, kështu që lidhja e jonë ende vazhdon.

Seksi me të është i jashtëzakonshëm. Ne kemi provuar shumë herë për t’i dhënë fund kësaj lidhje, por që nuk po arrijmë ta zgjasim ndërprerjen më shumë se një javë.

Unë nuk e largoj dot atë nga koka ime.

Ai thotë se e do gruan e tij, por më do ndryshe dhe kjo vetëm po e rrënon atë.

Përgjigja e psikologes

Duhet të ndalni këtë djalë që t’iu shkaktoj rrëmujë me ndjenjat tuaja, dhe të keni guximin për të ndryshuar këtë çështje vdekjeprurëse për ju dhe partnerin e juaj.

I dashuri i juaj nuk ka qëllime për ta lënë gruan e tij për ju.

Ju i jeni dorëzuar atij në seks, por ai është diçka që nuk ju përket juve.

Tregoni atij se kjo është e tëra që keni bërë më atë deri më tani, dhe që nuk mund ta shihni më. Pra, ndërpriteni lidhjet më të.

Në fillim do të derdhni lotët tuaj për të, por pastaj do të bëni një përpjekje të vendosur për të ecur përpara.

Ju meritoni shumë më mirë se sa lidhja me atë, por ju keni nevojë për ndihmë për ta realizuar këtë ndarje.

Kartolina digjitale se i dashuri i juaj nuk është i lirë, do t’ju ndihmojë të tejkaloni këtë.

Përqendrohuni në përmirësimin e jetës suaj shoqërore. Ka shumë njerëz të shkëlqyer që ende nuk janë në lidhje.

Gjeni një që është i denjë për dashurinë tuaj dhe që dëshiron njëjtë si ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *