Miranda, është gruaja e reperit të njohur shqiptar Lumi B.
Ajo është shumë e bukur dhe në formë shumë të mirë kurse kjo vërtetohet me disa imazhe që ajo i publikon në llogarinë e saj në “Instagram”.

Së fundi e shohim veshur me një pallto të kuqe, ku dukej shumë me stil dhe e bukur.

Ndryshe, Lumi dhe Miranda kanë vite të martuar dhe kanë një djalë të me emrin Blini.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *