Ahyar Abduh është kryetari i qytetit Matram të Indonezisë, që aplikon një metodë të pazakontë, për të testuar fuqinë e pjesëtarëve të forcave të rendit.
Këta të fundit dalin në radhë dhe sforcohen, teksa presin që të shqelmohen fuqishëm në bark, transmeton Telegrafi.

“Ata nuk e kanë bezdi t’i nënshtrohen këtij testimi, madje ndjehen të lumtur që u përzgjodhën për tu goditur prej kryetarit”, ka thënë një zyrtarë i kabinetit të Abduh.

Disa organizata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, e kanë konsideruar si veprim të pavend, goditjen e pjesëtarëve nëpër ceremoni publike.

“Mirë që nuk iu shqyen pantallonat”, ka qenë një prej komenteve të videos, ku shihet kryetari teksa tregon aftësitë që ka në artet marciale.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *