Historia duket e çuditshme por një shpjegim të thjeshtë. Tommy Conolly u njoh rastësisht në internet me një vajzë të cilën më pas zbuloi se e kishte kushërirë.
Kur u takuan ai mori vesh se ajo ishte shtatzënë dhe ishte përdoruese e drogës dhe nuk e dinte kush ishte babai i fëmijës pasi kishte shkuar me shumë meshkuj.

Tommy i erdhi në ndihmë duke e strehuar dhe për të mos pasur probleme me ligjin e adoptoi atë.

Por disa ditë pasi e adoptoi vajza 17-vjeçare lindi dhe ligjërisht Tommy u bë edhe gjysh.

“Do bëja gjithçka për të afërmit e mij. Ky është djali, nipi, kushëriri, etj, dhe unë do kujdesem fort për të”, ka thënë 23-vjeçari.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *