Në emisionin e sotëm të mëngjesit në Ora News, Zogu i Tiranës ka pyetur kalimtarët se çfarë do të bënin nëse do kishin vetëm 24 orë jetë.
Dhe mes kalimtarëve, radha i ka ardhur edhe një të moshuari, i cili ka shokuar me përgjigjen e tij.

E gjithë biseda mes Zogut të Tiranës është bërë Live në emisionin e mëngjesit, ndërsa Video në fjalë ka thyer rrjetin.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *