I fut shoqen në krevat, reagimi i të dashurit po tërbon rrjetin.Një video e shpërndarë në Youtube po kritikohet nga të gjithë duke u bërë shumë shpejt virale. Një vajzë fton shoqen e saj të ngushtë në shtrat me të dashurin e saj.Shumica e femrave bëhen paranoike nëse shoqja e tyre tërheqëse shfaq interesim në mashkullin e tyre. Por ndryshe ndodh me Lenën,një përdoruese e interneti nga Kalifornia.E njohur në internet si “Lena The Plug”, ka publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në shtrat me të dashurin e saj Adam…JA VIDEO…..Klikoni ne reklamm posht dhe prit disa sekonda per tpar vazhdimin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *