Pershendetje jam shpresa nga shkupi ,po kerkoj nje djal qe do tma shkyen gojen me veglen e tij te madhe mos te ndalet duke ma dhene ne goj poashtu te bejm mardhenie te cmendur dhe si per fund te me derdhet ne goj.. Kliko ne reklam per numrin e Shpreses

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *