Vrasja e Arielës vetëm 22 vjeç, në mes të ditës, në mes të Tiranës i ka tronditur të gjithë. Psikologia Jeta Toçila, me fjalë prekëse e të kujdesshme ka shprehur keqardhjen dhe në të njëjtën kohë revoltën për Arielën e ndjerë, të cilës nuk iu morën parasysh ëndrrat, dëshirat, shpresa.
Refuzimi i saj do t’i kushtonte jetën.Per me shume shikoni videon ne reklamen/linkun ne vazhdim:

Kliko ketu për të vazhduar ngjarjen prekese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *