Emri im eshte Arlinda jam 23 vjeqare nga me origjine nga Peja , e kam te mbaruar shkollen dhe fakultetin , punoj ne nje kompani private , dhe jetoj e vetme ne banese me qera .
Por koheve te fundit po e ndjej nje munges te nje mashkulli per te bere mardhenie sepse ka 2 vjet qe nuk e kam bere , dhe kam nevoje shume .
Dua te njoftohem me ndonje mashkull qe eshte i besueshem
Me shkruani kliko ne reekl aamen me posht dhe e gjeni numrin e kontaktit ..

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *