Pamela lindi fëmijën e saj të parë në moshën 14 vjeçe, 2 vjet më vonë ajo kishte 6 fëmijë dhe u bë adoleshentja me më shumë fëmijë në botë. Historia e saj ka kaluar kufijtë.Pamela Villaruel jeton në qytetin e Leones, Argjentinë dhe historia e saj tërhoqi vëmendjen, por mbi të gjitha ajo është thirrje për reflektim mbi përgjegjësinë familjare.Në moshën 14-vjeçare, nëna e parakohshme nuk kishte mbështetjen e partnerit të saj, i cili nuk e njohu fëmijën dhe e braktisi atë.Kliko me posht dhe prit per ta par videon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *