Dua të pranoj se për të parën herë më ka shkuar mendja ta gjej një burrë tjetër dhe ta tradhtoja bashkëshortin tim, sepse isha në një periudhë kur ndieja nevojë të madhe për … kliko ne reklam me posht dhe prit 5 sekonda per kontaktin

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *