Une jam Monika nga Elbasani, dua lidhje sekrete me një hamshor në shtrat, me shkruaj te lutem ne kete numer: 0696898… K l ik o mbi hapesiren e me posht me per te marre numrin e plote te Monikes nga Elbasani dhe prisni disa sekonda,nese nuk ju shfaqet atehere Monika e ka hequr numrin nga redaksia jone. Ju lutem vetem ata qe jane serioz dhe jane hamshor te vertete ne shtrat.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *