Jam Mona 29 vjeçe nga Belgjika, kërkoj lidhje serioze, mosha nuk ka rëndësi, lajmrohuni vetem ata serioz ju lutem, dhe me dergoni ndonje foto ne fillim. Numri i Mones por jo i plote: 04069752….. Per te marre numrin e plote klikoni mbi reklame..

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *