Përshëndetje, jam Megi 24 vjeç, kërkoj një djalë emigrant, të jetë i gjatë dhe simpatik e ta kete te gjate. Mosha ti përkasi të 30-ave. Kush është i interesuar të më lër numrin e telefonit. Ju mirëpres. Kliko mbi hapesiren me poshte per ti derguar foto apo numrin tuaj Megit, po ashtu te merrni numrin e kontaktit nga ajo.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *