Kjo bombe ne foto quhet Erza, 23 vjecare nga Veriu i Kosoves. Se fundmi ka vendosur qe numrin e saj ta bej publik, sic thote ajo per inat te ish te dashurit te saj, dhe se do i dergoj secilit ndonje foto apo video qe e ka k…. te madh. Lajmrohu ne numrin e Erzes sa nuk eshte vone. Per te marre numrin e Erzes shtypni mbi reklame, ndersa vetem nese nuk ju shfaqet kerkojeni ate ne redaksi por pergjija mund te vonoje.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *