Shkova te shoqja mysafir, shoqja fjeti ,me të vëllain e vazhduam…ishte i pa ngopur..

Jam biznesmene nga Kosova dhe burri i shoqes time ma bëm cdo nate. E therras un sepse eshte i besueshem dhe nuk i tregon askujt e dim vetem ne dy. Kenaqemi sepse un jam e pa martuar kurse ky nuk e ka dert. Ishim nje nate ne kafe me shoqen dhe burrin e shoqes. Me ftoi shoqja te shkoj te ajo. Shkuam dhe shoqja kishte per tu zgjuar heret ne pune. Flejti dhe burri shoqes erdhi tek dhoma ime me tha qe tani mund te kenaqemi, mu afrua filloi te me prekte dhe un ja morra ne g,,, klliko rrekllamen per me teper…

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *