Rrëfehet Policja: Shefin tim edhe me vra pak është, Ai është një qelbesirë i ndytë, ja cfarë më bëri ai….Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘grackën’ e mashtrimeve për një vend pune më të mirë. Ajo provokoj shefin e saj me shpresën se nëse ata lidheshin ai do ti jepte një vend pune më të mirë, por nuk ndodhi kështu, ajo tregon ngjarjen e saj tragjike që i ka ndodhur ku thot se një ditë Shefi im në zyrën e policis mu afrua afër dukej i çmendur dhe….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrëfimit tragjik:

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *