Një djalë është zhgënjyer rëndë nga vajza të cilën e besonte dhe me të cilën kishte rënë në dashuri. Ai ka zbuluar tradhëtinë e vajzës dhe historinë e ka rrëfyer.“Nuk u zihet besë femrave sot. Jam një djalë 34 vjeç nga Shkodra dhe para 8 muajsh u njoha me një 25-vjeçare po nga qyteti im.:Ja dhe video si ndodhi ngjarja kliko reklamen me poshte pas disa sekondash hapet:

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *