Mami Nga Tirana Jipte Shtepin Me Qira Me Nje Kusht…
Para dy vitesh ndersa kerkoja nje shtepi me qera njoha E,ne jetonte ne jasht dhe shtepin ne tiran e jeipte me qera. Dhe pse me kishte dhen fjalen per shtepine kunati i saje e kishte dhen nje dit para disa studenteve. Per me tej klikoni reklamen dhe vazhdo duke shtypur reklamen qe te hapet video e plote dhe numri i telefonit te mamit nga tirana.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *