Disa njerëz i konsiderojnë rregullat etike të modës së vjetër. Megjithatë, sjelljet e mira kurrë nuk dalin nga stili. Nëse doni të merreni seriozisht, duhet të dini si të silleni si një zonjë e vërtetë. Ja disa gabime etike që një zonjë elegante nuk do ta bënte kurrë.

-Nuk vendosin makeup të rënduar: Nëse një grua i kushton vëmendje të veçantë lëkurës dhe flokut ajo duket mahnitëse. Ajo di të duket absolutisht e mrekullueshme edhe pa makeup të rëndë.
-Nuk janë të vrazhda në sjelljen e tyre dhe nuk bëjnë thashetheme: Të qenit i pasjellshëm dhethashethemexhi janë tabu për një zonjë të vërtetë. -Nuk shtrembërojnë qëndrimin: Një rregull tjetër i rëndësishëm për një zonjë është mbajtja e një sjelljeje mbretërore. Ato qëndrojnë ulur drejt pa u kërrusur sikur po mbajnë një peshë të rëndë mbi supe.
-Nuk gabojnë me veshjen: Ato dinë se si të zgjedhin llojet e duhura të rrobave që thonë shumë për stilin e saj. Veshjet janë shumë të shijshme dhe sipas trupit dhe masës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *