Ato blihen për pak para ose mashtrohen për një jetë të mirë, mirëpo në fakt gjatë gjithë ditës ato merren me bartjen e druve me traktor dhe me kujdesin e bagëtive” shprehet serbi. “U kryqëzua në kishë, ajo vetë deshi ta bëjë ketë” tha dhëndri Bratislavi Dhurata, tashmë me emër të ndryshuar e quajtur Dunja është nuse shqiptare në Serbi. Ajo nuk din të flasë fare serbisht. Me familjen e bashkëshortit ajo kuptohet duke folur greqisht, ndonjëherë serbisht me duar e me këmbë..per te par videon kliko ne reklam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *