Gjatë kësaj kohe, kur bëja rrugën për në shtëpi, shihja një burrë që më vinte nga pas dhe më ngacmonte. Nuk i kisha kthyer kurrë përgjigje, derisa një ditë më tha se nuk e meritoja jetën që bëja dhe se burri im ishte idiot që më linte mua vetëm dha smi plotesonte deshirat pastaj aj me dha nji propozim, qe nese un ia jep atij ai do te ma blej iphone X un isha e inatosur me burrin tim dhe pastaj fjeta nje nat me te…Shiko shkrimin e plotë duke hapur Reklamen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *