Një gjuetar i thesareve gjeti vlerën më të lartë prej 500 milionë paund në një dru bavarez. Thesari i gjetur ishte e nazistëve nga ku kishte ngelur në Bavari.

Edhe pse, gjetja e thesarit e gëzoi tej mase gjuetarin, ai nuk mund ta marrë atë, për shkak se toka ka pronar dhe duhet të marrë më parë leje.

Hans Glueck, 76 vjeç, i cili ka kërkuar pas grumbullit të arit, diamanteve, veprave të artit dhe pullave të rralla postare për dy dekada, thotë se pronari i tokës dëshiron të ketë një thesar për veten e tij…per me shume kliko ne reklame…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *