Duke drekuar ne nje restorant me rastisi te gjeja nje portofol femrash i markes Armani ,poshte karriges ku isha ulur. Menjeher njoftova kamarierin duke e ven ne djeni qe ta siguronte me shpresen se pronarja te kujtohej ku e kishte harruar dhe ta terhiqte. Dikush te tavolina ngjitur me tha “mbaje se kushedi sa lek ka brenda” por ia ktheva se “vendosu ne vendin e personi qe ka humbur portofolin se si do ndiheshe te humbisje jo vetem pjese te djerses se humbur por dhe sikletit te dokumentacioneve”. Askush nuk i gezon sendet e humbura te dikujt tjeter te cfaredo vlere qofshin…Shiko lajmin e plote ne video me posht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *