Një grua 46-vjeçare ka rrëfyer për psikologen e “The Sun”, një situatë të komplikuar në të cilën ndodhet. Ajo rrëfen se ka filluar një marrëdhënie seksuale me ish-të dashurin e vajzës së saj dhe kjo në fakt nuk është aq e thjeshtë sa duket. Ja çfarë i shkruan ajo psikologes.
“Ai ishte i dashuri i vajzës time, por jo më. Unë jam 46-vjeç, dhe e divorcuar. Kam një punë të mirë dhe një shtëpi të këndshme. Per me shume shikoni foton dhe/linkun ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *