Një grua e dëshpëruar në kërkim të njeriut të përsosur, është martuar me fantazmën e një pirati 300-vjeçar dhe thotë se është “shoku i saj i shpirtit”.
Amanda Teague, 45 vjeçe, është martuar me një pirat haitian me emrin Jack, i cili vdiq në vitet 1700, dhe fakti që ai është i vdekur nuk e shqetëson atë, përcjell albeu.com

Miqtë dhe familja e saj ndoqën dasmën në një varkë jashtë bregut irlandez.

Amanda tha: “Ai është shoku i shpirtit tim, jam aq e lumtur. Është një lloj marrëdhënieje e përsosur për mua”.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *