Luana Vjollca sot po mahnit të gjithë me bukurin e saj, por nëse kthehemi në të kaluarën Luana kishte një lidhje mjaft serioze me Adrian Gaxhen. Por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre, ku dhe o komentua shumë ndarja e tyre në mediat shqiptare. Në një emision e ftuar ishte Luana Vjollca ku ajo tregoi shumë sekrete për jetën e saj, po ashtu nuk mund të ikte pa marrë ndonjë pyetje për Adrian Gaxhen, ku pyetja ishte, për cfarë arsye përfundoi lidhja e tyre, ku Luana tronditi me fjalët e saj, ku e tregoi se si e ka zbuluar se Adriani po e tradhton, për më shumë shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video kur rrëfen Luana:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *