Fenomeni i martesave të shqiptareve të Shqipërise me racën sllave s’ka të ndalur. I tillë është edhe një rast tjetër ku sllavi Marko martohet me Manjolën nga Shkodra.Më tej gjatë intervistës Manjola tregon se si Marko i kishte thënë që është një 36 vjeçar ku në fakt ai ishte 46 vjeçar.Manjola rrëfen se si i thirri nënës saj dhe i tha: ‘Marko mund të jetë një baba për mua, por jo burri im’, Ndiqe tekstin e plote ne linkun ne vijim : Nese nuk shfaqet linku shtype reklamen per tekstin e plot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *