Bëhet fjalë për lëngun nga panxhari dhe karota. U preferohet atyre që shkojnë në kimioterapi, sepse me sukses lufton pasojat e kancerit. Për të thuhet se ngre nga të vdekurit.

PËRBËRËSIT:

1 kg panxhar,

1 limon,

1/2 kg panxhar,

3 portokaj,

3 mollë,

1 kilogram mjaltë.

PËRGATITJA: Të gjithë përbërësit thjesht i pastroni dhe i hidhni në blender. Do të fitoni një lëng me ngjyrë të kuqe, të cilin më pas e ndani në gota dhe ta ruani në frigorifer. Lëngu jep rezultate të mira nëse e pini në mëngjes, në lukth të thatë, vetëm gjysmë gote. Nëse këtë lëng e pini përditë, për dhjetë ditë do ta vëreni ndryshimin për sa i përket energjisë, por edhe për disponim.tagram. Nuk dihet cila ka qenë arsyeja që ka shtyrë ish banoren të marrë këtë vendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *