Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë ??të jetë e mundur.
Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan 1TB memorie!, transmeton Indeksonline.

Vitin e kaluar, Kingston arriti të bënte diçka edhe më të mirë dhe prezantoi 2 terabajt në një sipërfaqe pak më të madhe sesa mesatarja USB drive.

SanDisk e bëri atë me një flash shumë më të vogël, pak më të madh se një monedhë, plus teknologjia e fundit USB-C, që do të thotë se mund të futet drejtpërdrejt në telefonin Android.

Megjithëse është paraqitur vetëm një prototip, dhe çmimi potencial dhe data e nisjes për treg ende nuk është shpallur, supozohet të kushtojë rreth 500 dollarë.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *