Kjo është këngëtarja të cilën Noizy dhe Ledri nuk mundën ta ‘’kapin’’ dot…Ata të dy përfliten për lidhjet e shumta me vajzat e showbiz-it shqiptare dhe jo vetëm.
Noizy dhe Ledri janë dy reperët më të kërkuar, më të pëlqyer gjithashtu edhe më të paguarit në vend. Dyshja dikur kanë qenë “armiq” por tani miq të mirë, por që ty sërish kan një problem të njejtë ku këtë këngëtare nga estrada ata nuk kan mundur ta kapin asnjëher ja kush është, klikoni reklamen dhe ju hapet foto e saj, mbani frymën:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *