Ndodh shpesh qe te mos pranojme se seksi me partnerin/en nuk na pelqen dhe se knaqesia nuk eshte po njesoj. Edhe pse mund te bejm seks te eger te cmendur,Nëse këto kohë nuk po performoni dhe aq mirë në shtrat, atëherë më poshtë mund të njiheni me 7 pozicionet e seksit të cilat garantojnë më shumë kënaqësi, të rekomanduara nga “Cosmopolitan”…
Por ja njihuni me 7 pozocionet e seksit e cilat garantojne me shume knaqesi ndiqe videon ne vazhdim duke klikuar ne reklam:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *