E ftuar ditën e sotme në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E diela shqiptare” ishte Blerina, nënë e tre djemve e cila rrëfeu historinë rrënqethëse të jetës së saj, fejesën në moshë shumë të vogël dhe tmerrin që kaloi për shkak të bashkëshortit.
“Fëmijëria ime ka qenë e vështirë sepse jam fejuar që 13 vjeç. U fejova me Adriatikun të cilin nuk e njihja, ishte nga Kamza dhe punonte në Greqi.Per me shume shikoni foton dhe/linkun ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *