Këngëtarët e njohur shqiptarë, Anxhela Peristeri dhe Sinan Hoxha janë miq të mirë me njëri-tjetrin dhe shfaqen shpesh në koncerte së bashku.
Gjatë intervistës me Roza Latin në emisionin ‘Why Not’, moderatorja zbuloi se ata kanë qenë duke bërë një Live në rrjetin social, Instagram ku gjendeshin brenda një dollapi.

Roza: Çfarë bëje brenda në dollap me Sinan Hoxhën?
Anxhela: E gjetëm bosh dhe hymë. Faktikisht në Amerikë nuk lejohet duhani, askund në ambientet e brendshme. Jashtë ishte -17 gradë celcius. Kështu që ne të dy gjetëm një dollap që ishte i hapur lart me tavan dhe hymë atje e pimë një cigare aty.

Anxhela Peristeri nuk shfaqet shpesh në rrjete sociale, sidomos në live pasi pëlqen që jetën private të mos e promovojë askund.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *