Eva Murati përvecse që është një nga vajzat e njohura të ekranit është edhe e fejuara e djalit të Jozefina Topallit, Genarit.

Edhe pse ajo ka një karrierë të sajën, shpesh mediat rozë e njohin atë me emërtimet si “nusja e Jozefinës” dhe kjo gjë me sa duket nuk është se i pëlqen edhe aq shumë Evës.

Por tashmë kjo është bërë e pashmangshme, pasi njerëzit e njohin si të tillë Evën,pavarësisht se e duan shumë me gjithë arritjet e saj.

Këtë herë ama Eva ka habitur të gjithë fansat në Instagram por edhe në rrugë pasi ka dalë e lyer tmerrësisht shumë për hir të një seti fotografik.

Gjithsesi ne i urojmë shumë suksese Evës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *