Ajo vetëm lufti e luftoi kundër të gjithëve dhe arriti të mbijetojë”.
Gruaja iu nënshtrua një operacioni urgjent kur ishte vetëm 28 javëshe në shtatzëninë e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *