Lajmin e ka bërë të ditur Ebru përmes një postimi në rrjetin social Instagram, duke zbuluar se vajza e tyre erdhi në jetë të premten.
Ndryshe, kujtojmë se Ebru dhe Ertani kanë kurorëzuar dashurinë me martesë në vitin 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *