Dua dike qe te ma mbush gojen dhe p.. me nje k… te madh, do e paguaj edhe rrugen po te jete jashte shqiperise, nuk po ngopem dot, e kam bere edhe me fsmiljarë.. Me shkruanu ne viber qe te kontsktojme dhe te me dergoni ndonje foto tuajen.

PER TE MARRE NUMRIN E Flores duhet te shtypnmbi hapesiren e meposhtme ose rekla,men, vetem nesenuk ju shfaqet atehere ekane marre numrin te paret qe e kane hapur lajmin

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *