Ky është njeriu që është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjithë janë shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj! Ai me siguri ka thyer rekord të ri botëror!Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtur që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur! Të gjitha gratë janë jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëri-tjetrin mjaft mirë, transmeton Gazeta Shneta.Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrës dhe gjithashtu kujdeset për mirëqenien e njëra-tjetrës. Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i ka të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë. SHIKO NE VIDEO bashkoshortet e tij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *