Kompania specialiste për modifikimin e Ford-it, Steeda i ka dhënë veturës “American Muscle” një stil më agresiv e fuqi motorike.
Q500 Enforcer tani prodhon 480 kuaj fuqi, që është rritje nga 410 kuaj fuqi sa ka modeli standard dhe ka një sistem të ri të shkarkimit të gazrave dhe zhurmës, transmeton koha.net.

Edhe pse ende mbahen të fshehta, shpejtësia maksimale e tij pritet të jetë 250 kmh e arritja e shpejtësinë nga 0 në 100kmh për 4.5 sekonda.

Steeda ka punuar me Ford’a qe 30 vite, e këtë version të quajtur Enforcer e ka bërë të duket më agresiv se modeli standard.

Ford Munstang Enforcer kushton rreth 10 mijë euro më shumë se Mustang GT standard i cili çmimin fillestar e ka rreth 53 mijë euro.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *