Para 11 vjetësh Steve Jobs kishte prezantuar iPhone-n e parë.

Ai e kishte përshkruar këtë produkt një dekadë më parë si tre në një, me Widescreen – kontroll me prekje, telefon mobil revolucionar dhe pajisje për të komunikuar me anë të internetit.Shiko videon me posht e Iphonit te pare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *